Áramfejlesztők

asdasd

Megelőzheti az áramszünet okozta kellemetlenséget!

 

Az áramszünet legtöbb esetben a cégeknek fejfájást okozhat, de Ön egy jó döntéssel mentesülhet ettől a problémától.

A megoldás, aggregátorbérlés akár komplex szolgáltatással.

Lehet hogy Ön már próbálkozott már olyan hordozható aggregátorbérléssel, ami mégsem bírta, vagy folyton probléma merült fel az üzemeltetése során? Ez nem feltétlen az Ön hibája volt.

Ha igazán az Önnek megfelelő aggregátort szeretné, mely mellett észre sem veszi a különbséget a hálózati áram ellátáshoz képest, akkor minket hívjon.

Cégünk az aggregátorbérlés esetén akár ingyen biztosít teljes körű ellátást, így embereink mellé sem villanyszerelő, sem az áramszolgáltató alkalmazottjára nem lesz szükség. A még gyorsabb azonnali átállás biztosításához, előzetes felmérés alapján, csatlakozó kiépítést vállalunk. Keretszerződés esetén, díjmentes az aggregátorbérlés mellett az átkapcsoló kiépítése.

Áramfejlesztő gépeink, folyamatos szakszervizen esnek át, az aggregátorbérlésnél kiadott áramfejlesztőket rendszeresen karbantartjuk, átvizsgáljuk ez által biztosítva megbízhatóságukat a következő aggregátorbérlés során. Áramfejlesztőink a szakma legmegbízhatóbb aggregátorai. Az aggregátorbérlés során rendelkezésre bocsátott áramfejlesztők hosszú órákon keresztül is megbízhatóan működnek.

Az aggregátorbérléssel kapcsolatos árak csak tájékoztató jellegűek, mindig minden esetre egyedi árajánlatot készítünk, hisz az adott helyszín, és az ott kialakult helyzet is nagymértékben változtat az áron vagy csökkentve, vagy növelve azt.

A áramfejlesztő gépeken, aggregátorokon szabványos, szerelt csatlakozókról fogyasztó továbbítja a villamos energiát. Cégünk szolgáltatói felelősségi biztosítással rendelkezik. Az áramfejlesztőkhöz mindig biztosítunk személyzetet.

Hívjon minket most a konkrét aggregátorbérlés-árajánlattal kapcsolatban. Térségi vállalkozásként jóval kedvezőbb kiszállítási díjjal, vagy akár annak teljes elengedésével tudunk kedvező árajánlatot adni.

 

Telefonszám, mely 24 órán át hívható 06-30-9-327-664 !

Cégünk az alábbi gépeket kínálja: 

Elektronikusan szabályzott áramfejlesztőink:

  • 0,9 kW         1 fázisú
  • 2,8 kW         1 fázisú
  • 4,7 kW         1 fázisú

 

Elektronikusan gerjesztett áramfejlesztőink:

  •      6 kVA         3 fázisú           Honda Geko
  •    20 kVA         3 fázisú            Poweri  típusú
  •    40 kVA         3 fázisú            ATLAS COPCO típus
  •    88 kVA         3 fázisú            Caterpillar Olimpian
  • 165 kVA          3 fázisú            FG Wilson
  • 220 kVA          3 fázisú            Caterpillar Olimpian
  • 550 kVA          3 fázisú            FG Wilson

Berendezéseink csendesített, burkolt, extra csendes kivitelűek !

Az Önnek legmegfelelőbb gép kiválasztásában segítünk.

Hívjon! 06 30/ 9-327-664   -   Horváth Sándor

(A 15,5 kW feletti gépek egy része önjáró jármű, vagy daruzható, ezért az üzemeltetés helyszínére való eljuttatásért külön díjat számítunk fel.)

A 88 kVA és 165 kVA-es aggregátor személyautó utánfutóra szerelt, 3,5t–ás járművel vontatható.