Szolgáltatások

fénytechnika

Minden műsor, rendezvény, színpadi fellépés, koncert egyik meghatározó része a fénytechnika, ami a hangosítás mellett szintén nagyon fontos elem. Nemcsak egy szükséges elem, de látványnövelő is a megfelelő fénytechnika használata.

A különböző fénytechnikai eszközök alkalmazásával nagyon sok féle megoldást alkalmazhatunk a színpadon. A színházi előadás dramaturgiáját nagymértékben növeli, amit az élő zenekarok, együttesek is szívesen használnak a fellépésükkor.

De a fénytechnika nem csak a művészt, fellépőt szolgálja, hanem a közönség hangulatát is befolyásolja.

A fénytechnika manapság nélkülözhetetlen része a rendezvényeknek, és egyre magasabb és különlegesebb elvárások vannak, melyeket igyekszünk maradéktalanul biztosítani.

Ahogy A. C. B. S. Prabhupáda mondta „A sötétséget el lehet űzni a fénnyel, a fényt azonban sohasem takarhatja be a sötétség.”

hangtechnika

Bob Marley mondta egyszer, „Egy jó dolog van a zenében: amikor üt, nem érzel fájdalmat.” Ez valóban így van, ha megfelelő a hangosítás, a hangtechnikai park. Minden rendezvény lelke a megfelelő hangtechnika, hangosítás. A jó hangosítással egy felejthetetlen élménnyé tehetjük a műsort, míg a rossz hangosítással elüldözhetjük a közönséget.

A hangosítás nélkülözhetetlen eszköze a megfelelően összeválogatott hangtechnikai eszközpark és a jól együttműködő road csapat. A hangosítás során nem csak a megrendelők, a fellépők, de a közönség igényeit, reakcióit is figyelemmel követjük. A hangosítás során sokszor lépnek fel előre nem látható problémák, amit mindig rugalmasan kezelünk. A hangosításban szerzett 20 éves tapasztalat ilyenkor nagy segítséget nyújt, melynek köszönhetően eddig még nem találkoztunk megoldhatatlan problémával.

A hangosításban elért eredményeinket leginkább az tükrözi, hogy nagyon sok partnerünkkel több éves kapcsolatban vagyunk, akiknek a rendezvényeit cégünk hangosítja évek óta, illetve sok új partnerünk a látottak miatt kér fel a rendezvényük hangosítására.

Hangtechnikai rendszerünk nagyságának köszönhetően, akár egyszerre több helyszínen is tudunk hangosítani.

A hangosítás során felvonultatott hangtechnikai eszközeink a mai kor és jogszabályokban előírt követelményeinek megfelelnek, megfelelő műszaki és érintésvédelmi vizsgálatokkal rendelkeznek.

Minden hangtechnikai eszközünk évente átesik teljes érintésvédelmi és műszaki biztonsági felülvizsgálaton.

sztech

Ha a hangosítás a rendezvény lelke, akkor a színpad az alapköve. A nem megfelelő színpadtechnikai kivitelezés, akár komoly balesetet, sérülést is okozhat. Egy nem precízen megépített színpadon a fellépő sem érzi magát biztonságba, nem tud 100%-osan a műsorára figyelni, ezzel az előadás színvonala is csökken. Nagyon fontosnak tartjuk a színpad megépítésénél már a megfelelő alapot biztosítani a színpad elemeknek. A színpad elemek összeépítésénél nagyon figyelünk a vízszint, és a mm-es pontosságú illesztésekre. A már megépített színpad elemeket lábösszefogókkal rögzítjük, biztosítva, hogy az erőteljes igénybevételnél se csússzanak szét a színpad elemek.

A színpad elemek szokványos összerakása mellett, többszintes megoldásokat is kiviteleztünk már a színpadtechnika adta lehetőségek maximális kihasználásával.

A színpad elemek 1m²-ként 750 kg terhelhetőségű, az idevonatkozó szabványoknak megfelel, TÜV minősített.

fedes2

Több féle színpadfedéssel rendelkezünk, melyeket többféle méretű színpad felé is fel lehet állítani. Színpadfedéseinket a szabályoknak megfelelően rögzítjük, biztosítjuk, így elkerülvén a baleseteket. Színpadfedéseink több vihart, is átvészeltek, úgy hogy semmilyen veszélyt nem jelentettek a környezetében lévő emberekre. A színpadfedés könnyűalumínium LITEC rendszerű. A színpadfedést gyártó LITEC német TÜV minősítéssel rendelkezik. Színpadfedéseink oldalfallal is rendelkeznek, az igényeknek megfelelő megoldással.

agregator

Áramfejlesztő gépeink, folyamatos szakszervizen esnek át, az aggregátorokat rendszeresen karbantartjuk, ez által biztosítva megbízhatóságukat az aggregátorbérlés során. Áramfejlesztőink a szakma legmegbízhatóbb aggregátorai. Az aggregátorbérlés során rendelkezésre bocsátott áramfejlesztők hosszú órákon keresztül is megbízhatóan működnek.

Az aggregátorbérléssel kapcsolatos árak csak tájékoztató jellegűek, mindig minden esetre egyedi árajánlatot készítünk, hisz az adott helyszín, és az ott kialakult helyzet is nagymértékben változtat az áron vagy csökkentve, vagy növelve azt.

A áramfejlesztő gépeken, aggregátorokon szabványos, szerelt csatlakozókról fogyasztó továbbítja a villamos energiát. Cégünk szolgáltatói felelősségi biztosítással rendelkezik. Az áramfejlesztőkhöz mindig biztosítunk személyzetet.

Értékesítés

Leginkább az RH által forgalmazott termékeket értékesítünk, de bármilyen igény esetén szívesen állunk rendelkezésére.