Rólunk

Cégünk 1993 óta foglalkozik rendezvénytechnikai, illetve hangtechnikai, hangosítási feladatok lebonyolításával. Legfontosabb célunk, hogy a rendezvénnyel kapcsolatos összes, illetve komplex igényt, legyen az hangosítás, fénytechnika, színpadtechnika vagy fedéstechnika, teljes mértékben és összevontan ki tudjuk elégíteni a megrendelő felé, mindezt olyan hangosítási felszereléssel, hangtechnikával, ami a zenészi, művészi társadalomban ismert és a leginkább elfogadott.

 

 

Cégünk mind a beltéri, színházi, mind a kültéri, koncert hangosításánál is nagy tapasztalattal rendelkezik már. Folyamatos törekvésünk minden egyes munkánknál a minél tisztább hangzás és minél jobb minőségű hangosítás biztosítása.

 

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően ma már Das Audio / ECLER front rendszerekkel, többek között Yamaha digitális és analóg keverőkkel, 48 pár lámpás fénytechnikával, 80 m2 színpaddal és több féle színpadfedéssel állunk megrendelőink rendelkezésére. Cégünk, ezen kívül az egyéb kapcsolódó igényeknél, mint például öltöző sátor, sörpad készlet, székek, színpadkörnyéki és sátor megvilágítás biztosításánál, eszközök szállításánál és kisebb rendezvényszervezésnél is segítséget nyújt.

 

2007-től új szolgáltatásunk az áramfejlesztés.

0,9 Kva.-tól 550 Kva.-ig profi, a legnagyobb igényeket kiszolgáló aggregátorokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A honlapon található információk tájékoztató jellegűek. Üzleti jellegű használat esetén kérje írásos ajánlatunkat!

as hs
Asztalos Szilvia ügyintéző    Horváth Sándor ügyvezető

A cég által hivatalosan képviselt álláspont és az oldalon található tartalom egyes esetekben eltérhet. Az ezen adatok felhasználásából esetlegesen történő károktól az Álom-Kép Szolgáltató Kft. elhatárolja magát, felelősséget nem vállal.

A honlap tartalmának vagy részeinek bármilyen célra történő további felhasználása csakis az Álom-Kép Szolgáltató Kft. igazolható hozzájárulásával történhet meg. Az oldal használata kötelezettséget jelent a jognyilatkozat feltételeinek elfogadására.