Színpadtechnika

szinpadtech

Ha a hangosítás a rendezvény lelke, akkor a színpad az alapköve. A nem megfelelő színpadtechnikai kivitelezés, akár komoly balesetet, sérülést is okozhat. Egy nem precízen megépített színpadon a fellépő sem érzi magát biztonságba, nem tud 100%-osan a műsorára figyelni, ezzel az előadás színvonala is csökken. Nagyon fontosnak tartjuk a színpad megépítésénél már a megfelelő alapot biztosítani a színpad elemeknek. A színpad elemek összeépítésénél nagyon figyelünk a vízszint, és a mm-es pontosságú illesztésekre. A már megépített színpad elemeket lábösszefogókkal rögzítjük, biztosítva, hogy az erőteljes igénybevételnél se csússzanak szét a színpad elemek.

A színpad elemek szokványos összerakása mellett, többszintes megoldásokat is kiviteleztünk már a színpadtechnika adta lehetőségek maximális kihasználásával.

A színpad elemek 1m²-ként 750 kg terhelhetőségű, az idevonatkozó szabványoknak megfelel, TÜV minősített.

Színpadtechnikai igények szerint, bármilyen méretű és alakú megoldásban, akár többszintes kivitelezésben, 1m*2m-es vagy 1m*1m-es elemekből tudunk színpadot felállítani.

  • GUIL 1000×2000 mm-es (1m x 2m) spanyol gyártmányú színpadelem rendszer, kívánság szerinti méretben összeállítva (6×10 m vagyis 60m2 ajánlott nagyszínpadi méretben)
  • Kényelmes 1000×300 mm-es (1m x 0,3m) lépcsők, biztonságos korláttal
  • Igény szerint Balett padlót biztosítunk